Salpomec
  • Suomeksi
  • In English
  • На русском языке
  • En español
  • Em Português
  • En francais
  • Türk

Kymmenen syytä valita Salpomec toimittajaksi

1) Salpomecilla on 26 vuoden kokemus varastokalusteista . Tämä tarkoittaa järkeviä ratkaisuja ja kykyä löytää asiakkaan kannalta paras toteutusmalli. Asiakas saa aina rahalleen vastineen ja varaosia järjestelmäänsä vielä kymmenen vuoden kuluttuakin.

2) Salpomec tekee veloituksetta kuvat ja lujuuslaskelmat kalusteille jo tarjousvaiheessa. Asiakas voi nukkua yönsä huoletta, sillä turvallisuus, kaluston toimivuus ja sijoittelu on varmasti otettu huomioon. Salpomec vastaa siitä, että järjestelmä toimii.

3) Salpomec on suomalainen perheyritys, jossa asioita tehdään pitkällä tähtäimellä. Pienetkin yksityiskohdat otetaan huomioon ja asiakkaiden kanssa pyritään pitkäaikaiseen yhteistyöhön. Vaikka joskus inhimillinen virhe sattuisikin, se korjataan heti. Salpomecilla ajatellaan, että sen paras myyntimies on tyytyväinen asiakas.

4) Salpomecilla on laaja yhteistyöverkosto. Kaikkea ei kannata tehdä itse. Salpomec on 26 vuoden aikana löytänyt kumppaneikseen parhaat yritykset, joten asiakas voi luottaa saavansa parhaan ratkaisun yhdeltä toimittajalta.

5) Nopea reagointi. Salpomec on joustava yritys, jossa asioihin reagoidaan nopeasti. Asiakkaalle tämä tarkoittaa, että asiat hoituvat sovitusti, aikataulut pitävät ja mahdollisiin kysymyksiin vastataan heti.

6) Asioita tehdään pitkäjänteisesti, rehellisesti ja yhteistyönä eri kumppaneiden kesken. Tämä koskee niin Salpomecin alihankkijoita, kumppaneita kuin asiakkaitakin. Luottamus puolin ja toisin on kaupankäynnin perusta .

7) Omat asentajat. Järjestelmien asennus hoituu nopeasti ja huolellisesti. Lyhyet asennusajat ja asennusten virheettömyys takaavat asiakkaalle sen, että sovitut aikataulut pitävät ja turhilta korjaamisilta vältytään. Kokeneiden asentajien tekemä työ on myös merkittävä asia järjestelmän turvallisen käytön kannalta.

8) Salpomec valittiin Hollolan vuoden yritykseksi vuonna 2007 . Tämän Salpomec toivoo viestittävän luottamuksesta yritystä ja sen henkilöstöä kohtaan.

9) Salpomec toimittaa vain laadukkaita, turvallisuusmääräykset täyttäviä ja useita vuosia käytössä testattuja kalusteita. Ostaessasi Salpomecilta voit olla varma, että saat rahallesi vastinetta.

10) Salpomecin on valinnut yhteistyökumppanikseen jo lähes 1000 yritystä. Useiden yritysten kanssa asiakas-suhteemme on jatkunut jo 25 vuotta . Toivotamme sinutkin tervetulleeksi tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!

лобановский александр дочь
Ota Yhteyttä
Puhelin: 03 882 000
E-mail: myynti (at) salpomec.fi